over wonique

Ik ben actief in de onroerend goed branche vanaf 1983. Vanuit het niets begonnen in Utrecht bij een klein kantoor en vanaf die tijd alleen maar gewerkt in de Makelaardij. De liefde voor bouwkunde die ik al had vanuit mijn jeugd, is in die tijd verder tot bloei gekomen. Ik ben gek op de bouwkundige aspecten van een huis. Een huis beoordelen op de technische staat is namelijk vakwerk. Mijn bouwkundige kennis heb ik opgedaan vanuit mijn jeugd, mijn jarenlange ervaring bij diverse makelaarskantoren en door mijn studie voor makelaar en Bouwkundig Inspecteur. Zeven jaar geleden mijn eigen bedrijf opgezet en mij gespecialiseerd in bemiddeling bij aankoop van onroerend goed in de woningmarkt.

Ik geniet van de menselijke kant van het bemiddelen, het net zo lang zoeken naar een huis tot de klant optimaal tevreden is. Zo mogelijk ga ik voor het hoogst haalbare. In mijn werkwijze vind ik het belangrijk, veilig te stellen dat de aspirant koper na aankoop een tevreden toekomst tegemoet gaat. Ik bemiddel niet alleen in mijn eigen regio maar ook waar mijn cliënten gebruik willen maken van mijn kennis bij het aankopen van een woning.

Voorbeelden waar ik aankopen heb gerealiseerd

 • Haarlem
 • Heemstede
 • Aerdenhout
 • Bentveld
 • Zandvoort
 • Hoofddorp
 • Amsterdam Zeeburg
 • Castricum
 • Soest
 • Nieuwerkerk a/d IJssel
 • Sassenheim

unieke aankoopondersteuning

Bij het kopen van een huis komen er veel zaken op je af. Er is in deze markt duidelijk behoefte aan professionele en persoonlijke begeleiding. Iemand die het gehele traject kan begeleiden, van A tot Z. Wij leven door een groot tekort aan woningen in een overspannen woning markt, waardoor elke aangeboden woning als het ware besprongen wordt door vele kooplustigen.

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Jeroen Looman

Wat een doorzetter is die Monique!

“Mijn vraag aan Monique was: “Wil jij ALLES regelen?”. En dan bedoelde ik alles, om mijn huis te verkopen. Het regelen van de schoonmaak, het schilderen, de bezichtigingen, de onderhandelingen, de deur open doen voor allerlei lieden die maten wilden opnemen, de loodgieter inschakelen bij kleine onvolkomenheden, noem maar op. En Monique zei ja. Dat terwijl ze wellicht helemaal nog niet wist wat een werk het allemaal zou zijn. En Monique zei niet alleen ja, ze deed ook ‘ja”. Met overtuiging, volharding en heel veel verstand van zaken. Van alle aspecten!. Ook als het even moeilijker of stroperiger werd, ook wanneer het even lastig werd om partijen met de welbekende neuzen dezelfde kant op te krijgen. Is het dan allemaal zo complex? Ja, bij dergelijke transacties horen geen emoties. Eigenaren hebben die altijd wel. En Monique niet. Heeft Monique geen emoties? Jazeker wel, want Monique is ongelooflijk empathisch naar alle betrokken partijen. Ze snapt alle emoties en belangen als geen ander en ze geeft de opdrachtgever helemaal het gevoel alles te doen wat nodig is en zelfs nog dat ene beetje meer…….Super!”

Lees meer referenties