reacties van tevreden klanten

Je maakt met jouw persoonlijkheid echt het verschil

Hoi Monique, aansluitend op onze mail willen we graag een mooie recensie op jouw website zetten. We willen je graag bedanken voor je persoonlijke en betrokken werkwijze. Dat je op je vrije dag ons nog een rondleiding wilde geven en daar ook alle tijd voor nam vonden we niet alleen erg fijn maar ook bijzonder. Je maakt met jouw persoonlijkheid echt het verschil! Je staat voor de belangen van de verkoper maar hebt ook oog voor de koper! Nogmaals heel veel dank en ik hoop tot spoedig ziens!

Deskundige aankoopmakelaar met oog voor detail!

“Monique is een zeer deskundige aankoopmakelaar, met een scherp oog voor details, sfeer en bouwtechnische bijzonderheden. Tijdens mijn zoektocht heeft ze me meerdere malen ervan weten te overtuigen dat ik dat ene huis toch echt niet moest kopen, of dat nu was omdat er schimmel in de kelder zat, het huis verzakt was of simpelweg omdat ze de twinkeling in mijn ogen niet zag. Gelukkig maar, want anders was ik nooit bij mijn huidige woning gaan kijken, een woonboot in Amsterdam Oost. Na vijf minuten waren we beide al ontzettend enthousiast, en ik krijg over twee dagen de sleutel!”

Dank je wel, wonique

“Binnenkort is het zover en dan zitten we bij de notaris, dankzij jou. We zijn erg blij dat we hebben doorgezet ondanks de onzekere tijden, want het lijkt allemaal precies goed te komen. Niet in de minste plaats dankzij jouw doortastende en soms ook ruimte gevende opstelling. Je hebt ons heel goed aangevoeld en geholpen. Zonder jou was het niet gelukt! Daarom willen wij jou (en Michael) bedanken met een etentje, nu het nog kan, vanuit de Hectorstraat. Laat maar even weten wanneer het jullie schikt.”

Goede samenwerking

Hoi Monique, ik wilde je nog even complimenteren met je inzet, geduld en overwicht die je ten toon hebt gespreid! Je bent een topper !!!

Goede samenwerking

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

A very satisfactory experience

“We found working with Monique Waals a very satisfactory experience. Working with only a loose idea of the type of house we wanted and looking from Vogelenzang to Bloemendaal, Monique assisted in focusing the search through sound advice and years of local knowledge. Monique was a patient and enthusiastic viewer of houses providing a clear view on value, potential and technical soundness. Monique was a capable and realistic negotiator and once again her experience and local knowledge was key in getting a great house at the right price. Monique’s passion for the houses and the area, and not just the bottom line, are fundamental to her successful business and we strongly endorse Wonique.”

Zonder jou was het allemaal niet gelukt

2021 is een jaar dat we nooit zullen vergeten, en met name de laatste 3 maanden daarvan. Wat ging het snel allemaal. In een voor ons allemaal onverwachte recordtijd van 6 weken hadden we ons droomhuis gevonden en aangekocht. En daarna ook weer binnen 6 weken ons huis met jou inzicht en tips & tricks verkoop klaar gemaakt en verkocht. Daarmee zijn we in deze tijden waarschijnlijk wel een uitzondering, maar het blijkt toch te kunnen.

Het waren 3 intense, spannende en ook stressvolle maanden, waarin wij gelukkig altijd op jou terug konden vallen. Dank zij het veelvuldig sparren met je konden wij weer snel schakelen. Zelfs in het heetst van de strijd en je op vakantie was, stond je voor ons klaar. Hoe geweldig is dat. Bedankt dat je ons bij de hand nam en ons scherp hield. Zonder jou was het allemaal niet zo gelukt.

Inmiddels zijn wij verhuisd en wat zijn wij blij in ons nieuwe huis op deze geweldige plek. Een voor ons nieuwe levensfase in een fijn huis dat perfect bij ons past.

Ontzettend bedankt

“Een huis kopen is, zeker voor een jong stel zoals wij, een ingewikkeld proces. Wonique was voor ons daarbij de rots in de branding. Ze wist op iedere vraag een antwoord en stond altijd voor ons klaar. Dankzij haar deskundigheid en vermogen om zich in te leven in persoonlijke wensen, verhuizen wij binnenkort naar ons droomhuis. Wonique, ontzettend bedankt!”

De verbouwing is fantastisch verlopen! Dankzij woniquewaals

“Wonique heeft de complete verbouwing van de zolder gecoördineerd. Dit heeft ons veel tijd en uiteindelijk ook veel geld bespaard. Zij heeft de contacten met aannemers en onderaannemers. Haar begroting lag ruim 15% onder onze eigen offerteaanvragen.”

Aankopen doe je via wonique

“In een tijd met veel woningaanbod vonden wij het juist belangrijk om een makelaar te vinden die zich kon inleven in onze persoonlijke behoeftes. En die ook in staat was om kritiek te uiten waar dat nodig was. Door deze persoonlijke en betrokken begeleiding hebben we nu echt het juiste huis voor ons gevonden. Makelaar wonique is een vakkundig, empathisch maar bovenal betrouwbaar persoon met een breed netwerk. Hierdoor is zij goed in staat om in te spelen op de persoonlijke behoeftes van haar klant. De zoektocht naar dit huis is voor ons dan ook op een zeer prettige manier verlopen. Wij kijken terug op een warme en efficiënte samenwerking. Waarvoor nogmaals onze dank.”

Monique’s ervaring en kennis gaven de doorslag

“Afgelopen juni hebben we met hulp van Wonique Waals een huis in Bloemendaal gekocht. Ik kan oprecht zeggen, dat we het huis zonder Wonique nooit hadden gehad. Het was ons niet opgevallen op Funda en we zagen de mogelijkheden nog niet. Wonique heeft ons aangespoord het huis te bezichtigen en ons tijdens de bezichtiging kunnen laten zien hoeveel ervaring en kennis ze heeft. Niet alleen kent ze bijna alle verkopende makelaars in de regio, ze weet ook de kleinste details te ontdekken. Uiteindelijk heeft ze voor ons een bod gedaan en is daar ook heel fair in geweest naar de verkopende partij. Door haar houding, kennis en instelling is de verkoper na een goede onderhandeling met ons uiteindelijke bod akkoord gegaan, iets dat wij niet verwacht hadden! Al met al een fantastische aankoopmakelaar met jarenlange ervaring en kennis. Ook in de begeleiding na de aankoop. Wonique, heel veel dank voor al je hulp!”

Vakvrouw met nuchter en uitmuntend advies

“Monique heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden van een huis in de omgeving van Haarlem en Heemstede. Ze neemt de tijd, is rustig, kundig en zorgt ervoor dat je als koper niet gek wordt gemaakt. Vanaf het allereerste contact liet Monique haar professionaliteit blijken: ze kwam naar onze woning in Den Haag om onze wensen te inventariseren en de wijken van Haarlem en Heemstede door te nemen. Daarna hebben we heel wat huizen bezocht. Gelukkig heeft Monique een zesde zintuig waamee ze feilloos aanvoelt of het huis daadwerkelijk bij (allebei!) de zoekenden past. Ze kan door een huis heen kijken en geeft vervolgens haar mening: eerlijk en ongenuanceerd. Ze onderhandelt scherp, scherper dan we zelf hadden willen doen, maar daardoor betaalt ze zichzelf al feitelijk direct terug. Het allerbelangrijkste: het is een plezier om samen met Monique een huis te zoeken (en te vinden)!”

We hebben jouw persoonlijke betrokkenheid enorm gewaardeerd!

Nog een maandje, en dan hebben we de sleutel van de Meer en Boslaan en hopen we te starten met het maken van een hele fijne plek waarvan we je ontzettend dankbaar zijn dat je die met ons gevonden hebt. Zoals je schreef, dank voor je mooie woorden, hebben we bijna een jaar lang een intensief proces met elkaar doorlopen. We hebben het van enorm toegevoegde waarde gevonden om samen met jou de weg naar ons nieuwe huis te hebben mogen bewandelen. Een weg met hobbels, soms glad asfalt en soms doodlopend, maar er bleek altijd weer een rotonde en dat was jij; ons draaiende middelpunt die ons weer koers wist te geven. We hebben dit nog nooit eerder (zo) meegemaakt en hebben jouw persoonlijke betrokkenheid enorm gewaardeerd! Daarover later meer, want daar drinken we graag nog eens een borrel met je op, zoals we ook ooit begonnen zijn.

woniquewaals heeft haar geld dubbel en dwars opgeleverd

“Binnenkort is het zover en dan zitten we bij de notaris, dankzij jou. We zijn erg blij dat we hebben doorgezet ondanks de onzekere tijden, want het lijkt allemaal precies goed te komen. Niet in de minste plaats dankzij jouw doortastende en soms ook ruimte gevende opstelling. Je hebt ons heel goed aangevoeld en geholpen. Zonder jou was het niet gelukt! Daarom willen wij jou (en Michael) bedanken met een etentje, nu het nog kan, vanuit de Hectorstraat. Laat maar even weten wanneer het jullie schikt.”

Zonder Monique was het echt niet gelukt!

“We waren eigenlijk pas net begonnen met onze zoektocht en hadden al snel in de gaten dat het zonder een aankoopmakelaar in Heemstede niet snel succesvol zou worden. Na het eerste telefonisch contact met Monique hadden we er al een goed gevoel bij. Achteraf bleek dat we ons droomhuis niet gehad hadden zonder haar advies: door haar correcte handelen met een scherpe prijs en de juiste voorwaarden hadden we niet het hoogste maar wel het beste bod uitgebracht op ons nieuwe huis! Monique is één brok energie die voor je gaat en je ook de juiste vragen stelt om daarmee het huis te vinden dat bij je past!”

Wat een doorzetter is die Monique!

“Mijn vraag aan Monique was: “Wil jij ALLES regelen?”. En dan bedoelde ik alles, om mijn huis te verkopen. Het regelen van de schoonmaak, het schilderen, de bezichtigingen, de onderhandelingen, de deur open doen voor allerlei lieden die maten wilden opnemen, de loodgieter inschakelen bij kleine onvolkomenheden, noem maar op. En Monique zei ja. Dat terwijl ze wellicht helemaal nog niet wist wat een werk het allemaal zou zijn. En Monique zei niet alleen ja, ze deed ook ‘ja”. Met overtuiging, volharding en heel veel verstand van zaken. Van alle aspecten!. Ook als het even moeilijker of stroperiger werd, ook wanneer het even lastig werd om partijen met de welbekende neuzen dezelfde kant op te krijgen. Is het dan allemaal zo complex? Ja, bij dergelijke transacties horen geen emoties. Eigenaren hebben die altijd wel. En Monique niet. Heeft Monique geen emoties? Jazeker wel, want Monique is ongelooflijk empathisch naar alle betrokken partijen. Ze snapt alle emoties en belangen als geen ander en ze geeft de opdrachtgever helemaal het gevoel alles te doen wat nodig is en zelfs nog dat ene beetje meer…….Super!”