projectmatige samenwerking

Bent u van plan uw onroerend goed te verkopen of te kopen en zoekt u professionele begeleiding? Dan kunt u terecht bij wonique.nl

Naast mijn specialisatie als aankoopmakelaar bied ik ook deskundige projectmatige begeleiding aan voor de VERKOOP van onroerend goed, zowel van bestaande panden als van nieuwbouwprojecten.

Als partner van het gerenommeerde makelaarskantoor DMC uit Overveen, werk ik samen met een fantastisch team om mijn opdrachtgevers te begeleiden naar een succesvolle verkoop van hun eigendommen.

Van marketing tot onderhandeling tot afronding, ik sta garant voor een stressvrije en efficiënte verkoopervaring voor iedere klant.

Of u nu zoekt naar uw droomhuis of uw woning wilt verkopen, wonique.nl biedt de perfecte oplossing voor al uw vastgoedbehoeften.

Kies voor wonique.nl voor een persoonlijke en professionele aanpak bij uw aankoop, verkoop of verbouwing van onroerend goed. Neem gerust contact met mij op, om uw wensen en behoeften te bespreken en een plan op maat te maken.

wonique – unique in onroerend-goed-projecten

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Tevreden klant

Ontzettend bedankt

“Een huis kopen is, zeker voor een jong stel zoals wij, een ingewikkeld proces. Wonique was voor ons daarbij de rots in de branding. Ze wist op iedere vraag een antwoord en stond altijd voor ons klaar. Dankzij haar deskundigheid en vermogen om zich in te leven in persoonlijke wensen, verhuizen wij binnenkort naar ons droomhuis. Wonique, ontzettend bedankt!”

Lees meer referenties

wonique aankoopmakelaar Heemstede

samenwerkingsprojecten
onroerend goed projecten waar wonique aan bijgedragen heeft