begeleiding van verbouwingen

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw verbouwings- of renovatieproject? Ik kan u ook daarin begeleiden.

Door mijn jarenlange ervaring in combinatie met mijn uitgebreide opleidingen, bied ik complete begeleiding en management bij uw project. Of uw doel nu is om uw woning te verbouwen voor persoonlijk gebruik of om de waarde van uw onroerend goed te verhogen, ik ben er om u te helpen.

Met recentelijk afgeronde succesvolle projecten zoals een complete renovatie aan de Badhuisstraat, een funderingsherstel aan de Kleine Houtstraat, de bouwbegeleiding van een nieuwbouwwoning aan de Boekenroodeweg in Aerdenhout en een complete verbouwing aan de Wagnerkade in Heemstede.

Voordat u gaat verbouwen is het verstandig om een wensenlijst op te stellen. We maken samen een plan van aanpak en werken hierin uw plannen zoveel mogelijk uit. Zo kunnen we snel tot een juiste offerte aanvraag komen. Zonder verrassingen achteraf.

VoorNa

Funderingsherstel aan de Kleine Houtstraat

Kies voor wonique.nl voor een persoonlijke en professionele aanpak bij uw aankoop, verkoop of verbouwing van onroerend goed. Neem gerust contact met mij op, om uw wensen en behoeften te bespreken en een plan op maat te maken.

wonique – unique in wonen

Jaren 20 woning complete uitbouw en renovatie begane grond inclusief bouw keuken

Complete renovatie appartement binnenstad

Funderingsherstel aan de Kleine Houtstraat

Complete renovatie bovenwoning