begeleiding van verbouwingen

Ik ben gek op de bouwkundige kant van een huis, heb jarenlange bouwkundige ervaring uit studies en praktijk en heb onlangs mijn eigen huis compleet verbouwd. Ik weet als geen ander waar je op moet letten bij een verbouwing. Zeker bij grote verbouwingen maar ook bij kleinere klussen (bijvoorbeeld keuken, badkamer, toilet, dakkapel en uitbouw) kan er het nodige misgaan.

Voordat u gaat verbouwen is het verstandig om een wensenlijst op te stellen. We maken samen een plan van aanpak en werken hierin uw plannen zoveel mogelijk uit. Zo kunnen we snel tot een juiste offerte aanvraag komen. Zonder verrassingen achteraf.

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Tevreden klant

Zonder Monique was het echt niet gelukt!

“We waren eigenlijk pas net begonnen met onze zoektocht en hadden al snel in de gaten dat het zonder een aankoopmakelaar in Heemstede niet snel succesvol zou worden. Na het eerste telefonisch contact met Monique hadden we er al een goed gevoel bij. Achteraf bleek dat we ons droomhuis niet gehad hadden zonder haar advies: door haar correcte handelen met een scherpe prijs en de juiste voorwaarden hadden we niet het hoogste maar wel het beste bod uitgebracht op ons nieuwe huis! Monique is één brok energie die voor je gaat en je ook de juiste vragen stelt om daarmee het huis te vinden dat bij je past!”

Lees meer referenties

opdrachtformulier

Vul vrijblijvend het opdrachtformulier in…

opdrachtformulier