begeleiding van verbouwingen

Ik ben gek op de bouwkundige kant van een huis, heb jarenlange bouwkundige ervaring uit studies en praktijk en heb onlangs mijn eigen huis compleet verbouwd. Ik weet als geen ander waar je op moet letten bij een verbouwing. Zeker bij grote verbouwingen maar ook bij kleinere klussen (bijvoorbeeld keuken, badkamer, toilet, dakkapel en uitbouw) kan er het nodige misgaan.

Voordat u gaat verbouwen is het verstandig om een wensenlijst op te stellen. We maken samen een plan van aanpak en werken hierin uw plannen zoveel mogelijk uit. Zo kunnen we snel tot een juiste offerte aanvraag komen. Zonder verrassingen achteraf.

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Frederick en Charlotte

Monique’s ervaring en kennis gaven de doorslag

“Afgelopen juni hebben we met hulp van Wonique Waals een huis in Bloemendaal gekocht. Ik kan oprecht zeggen, dat we het huis zonder Wonique nooit hadden gehad. Het was ons niet opgevallen op Funda en we zagen de mogelijkheden nog niet. Wonique heeft ons aangespoord het huis te bezichtigen en ons tijdens de bezichtiging kunnen laten zien hoeveel ervaring en kennis ze heeft. Niet alleen kent ze bijna alle verkopende makelaars in de regio, ze weet ook de kleinste details te ontdekken. Uiteindelijk heeft ze voor ons een bod gedaan en is daar ook heel fair in geweest naar de verkopende partij. Door haar houding, kennis en instelling is de verkoper na een goede onderhandeling met ons uiteindelijke bod akkoord gegaan, iets dat wij niet verwacht hadden! Al met al een fantastische aankoopmakelaar met jarenlange ervaring en kennis. Ook in de begeleiding na de aankoop. Wonique, heel veel dank voor al je hulp!”

Lees meer referenties

opdrachtformulier

Vul vrijblijvend het opdrachtformulier in…

opdrachtformulier