woning aankopen

Monique biedt u unieke hulp, prijsvechter en steun en toeverlaat bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Sinds de coronamaatregelen bieden steeds meer mensen hun huis te koop aan. Het aantal woningen dat ook daadwerkelijk wordt verkocht, is zelfs gestegen sinds de intelligente lockdown werd afgekondigd.  De vrees dat de coronacrisis ook de woningmarkt op slot zou gooien, blijkt vooralsnog ongegrond. Je verwacht dat mensen voorzichtiger worden in deze tijd maar het feit dat de consument het vertrouwen nog niet heeft verloren, maakt dat de woningmarkt redelijk stabiel is gebleven.

Ik probeer wel in deze emotionele tijd de emoties rationeel te houden. Wat ik ook doe en weer zal doen in een tijd waarin het woningaanbod krap is en de vraag hoog.

Ik zal de klanten op een dermate manier begeleiden tot ik overtuigd ben dat ze zelf de keuze maken in plaats van zich te laten meevoeren door wat de massa denkt en doet.

Daarbij zal ik altijd mijn uiterste best doen om voor mijn opdrachtgever zo gunstig mogelijk aan te kopen. Dat betreft niet alleen de bouwkundige en prijstechnische zijde van de transactie, maar ook of de omgeving en de woning een passend woongenot gaat opleveren.

Zo ga ik te werk

Om zoekers van buiten Haarlem en omgeving een beter inzicht te geven in de omgeving waar ze willen aankopen ga ik eerst een rondrit met ze maken. Vertel over de verschillende buurten zowel bouwkundig als stedenbouwkundig. Laat de opdrachtgever zelf aangeven wat het meest aanspreekt. Nadien voelt de opdrachtgever veel beter de stad aan, wordt het al eigen en kan de zoektocht beginnen.

Om mij zo in de wensen van de toekomstige kopers te verdiepen, geeft mij iedere keer weer het vertrouwen dat ik van toegevoegde waarde ben in het streven naar het hoogst haalbare.

„wonen is veel meer dan het verblijven in een aangename schuilplaats

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Frederick en Charlotte

Monique’s ervaring en kennis gaven de doorslag

“Afgelopen juni hebben we met hulp van Wonique Waals een huis in Bloemendaal gekocht. Ik kan oprecht zeggen, dat we het huis zonder Wonique nooit hadden gehad. Het was ons niet opgevallen op Funda en we zagen de mogelijkheden nog niet. Wonique heeft ons aangespoord het huis te bezichtigen en ons tijdens de bezichtiging kunnen laten zien hoeveel ervaring en kennis ze heeft. Niet alleen kent ze bijna alle verkopende makelaars in de regio, ze weet ook de kleinste details te ontdekken. Uiteindelijk heeft ze voor ons een bod gedaan en is daar ook heel fair in geweest naar de verkopende partij. Door haar houding, kennis en instelling is de verkoper na een goede onderhandeling met ons uiteindelijke bod akkoord gegaan, iets dat wij niet verwacht hadden! Al met al een fantastische aankoopmakelaar met jarenlange ervaring en kennis. Ook in de begeleiding na de aankoop. Wonique, heel veel dank voor al je hulp!”

Lees meer referenties

opdrachtformulier

vul vrijblijvend het opdrachtformulier in…

opdrachtformulier
wonique aankoopmakelaar Heemstede

wonique – stap voor stap

De aankoopbegeleiding wordt als volgt opgebouwd:

eerste gesprek waarin woonwensen besproken worden

overzicht maken van bestaande woningen die in de verkoop staan

afspraak maken om woningen te gaan bezichtigen

advies over prijs en bouwkundige staat van de woning

indien een geschikt pand is gevonden, starten met het onderhandelen

overdracht notaris

Verbouwing begeleiden tot de oplevering.
*tegen vooraf vastgesteld tarief.