woning aankopen

Monique biedt u unieke hulp, prijsvechter en steun en toeverlaat bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Als makelaar begrijp ik hoe bijzonder en emotioneel het kopen of verkopen van een huis kan zijn. Het is niet alleen spannend en ingewikkeld, maar ook een moment dat je altijd bij zal blijven. Ik vind het mijn verantwoordelijkheid om mijn klanten te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit proces.
Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een persoonlijke en duurzame relatie met mijn klanten, want ik geloof dat dit de sleutel is tot succesvolle transacties. Ik wil niet alleen een goede makelaar zijn, maar ook een vertrouwenspersoon die altijd klaar staat om te helpen en te adviseren.

Ik zal de klanten op een dermate manier begeleiden tot ik overtuigd ben dat ze zelf de keuze maken in plaats van zich te laten meevoeren door wat de massa denkt en doet.

Daarbij zal ik altijd mijn uiterste best doen om voor mijn opdrachtgever zo gunstig mogelijk aan te kopen. Dat betreft niet alleen de bouwkundige en prijstechnische zijde van de transactie, maar ook of de omgeving en de woning een passend woongenot gaat opleveren.

Zo ga ik te werk

Om zoekers van buiten Haarlem en omgeving een beter inzicht te geven in de omgeving waar ze willen aankopen ga ik eerst een rondrit met ze maken. Vertel over de verschillende buurten zowel bouwkundig als stedenbouwkundig. Laat de opdrachtgever zelf aangeven wat het meest aanspreekt. Nadien voelt de opdrachtgever veel beter de stad aan, wordt het al eigen en kan de zoektocht beginnen.

Om mij zo in de wensen van de toekomstige kopers te verdiepen, geeft mij iedere keer weer het vertrouwen dat ik van toegevoegde waarde ben in het streven naar het hoogst haalbare.

„wonen is veel meer dan het verblijven in een aangename schuilplaats

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Erik en Carolien

Zonder jou was het allemaal niet gelukt

2021 is een jaar dat we nooit zullen vergeten, en met name de laatste 3 maanden daarvan. Wat ging het snel allemaal. In een voor ons allemaal onverwachte recordtijd van 6 weken hadden we ons droomhuis gevonden en aangekocht. En daarna ook weer binnen 6 weken ons huis met jou inzicht en tips & tricks verkoop klaar gemaakt en verkocht. Daarmee zijn we in deze tijden waarschijnlijk wel een uitzondering, maar het blijkt toch te kunnen.

Het waren 3 intense, spannende en ook stressvolle maanden, waarin wij gelukkig altijd op jou terug konden vallen. Dank zij het veelvuldig sparren met je konden wij weer snel schakelen. Zelfs in het heetst van de strijd en je op vakantie was, stond je voor ons klaar. Hoe geweldig is dat. Bedankt dat je ons bij de hand nam en ons scherp hield. Zonder jou was het allemaal niet zo gelukt.

Inmiddels zijn wij verhuisd en wat zijn wij blij in ons nieuwe huis op deze geweldige plek. Een voor ons nieuwe levensfase in een fijn huis dat perfect bij ons past.

Lees meer referenties

opdrachtformulier

vul vrijblijvend het opdrachtformulier in…

opdrachtformulier
wonique aankoopmakelaar Heemstede

wonique – stap voor stap

De aankoopbegeleiding wordt als volgt opgebouwd:

eerste gesprek waarin woonwensen besproken worden

overzicht maken van bestaande woningen die in de verkoop staan

afspraak maken om woningen te gaan bezichtigen

advies over prijs en bouwkundige staat van de woning

indien een geschikt pand is gevonden, starten met het onderhandelen

overdracht notaris

Verbouwing begeleiden tot de oplevering.
*tegen vooraf vastgesteld tarief.