woning aankopen

Monique biedt u unieke hulp, prijsvechter en steun en toeverlaat bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Sinds de coronamaatregelen bieden steeds meer mensen hun huis te koop aan. Het aantal woningen dat ook daadwerkelijk wordt verkocht, is zelfs gestegen sinds de intelligente lockdown werd afgekondigd.  De vrees dat de coronacrisis ook de woningmarkt op slot zou gooien, blijkt vooralsnog ongegrond. Je verwacht dat mensen voorzichtiger worden in deze tijd maar het feit dat de consument het vertrouwen nog niet heeft verloren, maakt dat de woningmarkt redelijk stabiel is gebleven.

Ik probeer wel in deze emotionele tijd de emoties rationeel te houden. Wat ik ook doe en weer zal doen in een tijd waarin het woningaanbod krap is en de vraag hoog.

Ik zal de klanten op een dermate manier begeleiden tot ik overtuigd ben dat ze zelf de keuze maken in plaats van zich te laten meevoeren door wat de massa denkt en doet.

Daarbij zal ik altijd mijn uiterste best doen om voor mijn opdrachtgever zo gunstig mogelijk aan te kopen. Dat betreft niet alleen de bouwkundige en prijstechnische zijde van de transactie, maar ook of de omgeving en de woning een passend woongenot gaat opleveren.

Zo ga ik te werk

Om zoekers van buiten Haarlem en omgeving een beter inzicht te geven in de omgeving waar ze willen aankopen ga ik eerst een rondrit met ze maken. Vertel over de verschillende buurten zowel bouwkundig als stedenbouwkundig. Laat de opdrachtgever zelf aangeven wat het meest aanspreekt. Nadien voelt de opdrachtgever veel beter de stad aan, wordt het al eigen en kan de zoektocht beginnen.

Om mij zo in de wensen van de toekomstige kopers te verdiepen, geeft mij iedere keer weer het vertrouwen dat ik van toegevoegde waarde ben in het streven naar het hoogst haalbare.

„wonen is veel meer dan het verblijven in een aangename schuilplaats

wonique – unique in wonen

aankoopmakelaar referentie

wat klanten zeggen
over Wonique

Tevreden klant

We hebben jouw persoonlijke betrokkenheid enorm gewaardeerd!

Nog een maandje, en dan hebben we de sleutel van de Meer en Boslaan en hopen we te starten met het maken van een hele fijne plek waarvan we je ontzettend dankbaar zijn dat je die met ons gevonden hebt. Zoals je schreef, dank voor je mooie woorden, hebben we bijna een jaar lang een intensief proces met elkaar doorlopen. We hebben het van enorm toegevoegde waarde gevonden om samen met jou de weg naar ons nieuwe huis te hebben mogen bewandelen. Een weg met hobbels, soms glad asfalt en soms doodlopend, maar er bleek altijd weer een rotonde en dat was jij; ons draaiende middelpunt die ons weer koers wist te geven. We hebben dit nog nooit eerder (zo) meegemaakt en hebben jouw persoonlijke betrokkenheid enorm gewaardeerd! Daarover later meer, want daar drinken we graag nog eens een borrel met je op, zoals we ook ooit begonnen zijn.

Lees meer referenties

opdrachtformulier

vul vrijblijvend het opdrachtformulier in…

opdrachtformulier
wonique aankoopmakelaar Heemstede

wonique – stap voor stap

De aankoopbegeleiding wordt als volgt opgebouwd:

eerste gesprek waarin woonwensen besproken worden

overzicht maken van bestaande woningen die in de verkoop staan

afspraak maken om woningen te gaan bezichtigen

advies over prijs en bouwkundige staat van de woning

indien een geschikt pand is gevonden, starten met het onderhandelen

overdracht notaris

Verbouwing begeleiden tot de oplevering.
*tegen vooraf vastgesteld tarief.